Voor bedrijven

dashcam voor bedrijven
Ook zijn onze dashcams heel geschikt voor verschillende bedrijven welke veel voertuigen op de baan hebben. Denk hierbij maar aan transportbedrijven, personenvervoersbedrijven, rijscholen, taxibedrijven of garagisten. Niet enkel is de dashcam heel geschikt om personeel te controleren. Een dashcam kan namelijk ingesteld worden om aan te springen vanaf het voertuig start tot wanneer het contact wordt uitgezet en dit samen met tijd en datum is het perfect om te checken waar wie op welk moment aan het rijden is. De grootste troef is echter dat bij elk ongeval alles op beeld staat en dat jij als werkgever ook perfect kan kijken wat er exact is gebeurd.

Doe jouw voordeel als bedrijf.

Dat dashcams heel interessant zijn voor bedrijven is een feit en dat er genoeg bedrijven zijn die veel voertuigen hebben is ook een feit. Vandaar dat wij op maat gemaakte offertes geven op grote bestellingen vanaf 5 toestellen. Deze korting is afhankelijk van het model of verschillende modellen welke u kiest evenals het aantal toestellen u nodig heeft.

Vul onderstaand formulier in en vermeld ons de belangrijke gegevens welke hierboven vermeld staan zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen opsturen. Ook kan u zelf achter voorstellen vragen. Stel gerust de vereisten en wij zullen kijken welk toestel het best bij u past.

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

0

Je winkelwagen